Phishing:Personal, anställda.

Detta är ett phishing-mejl – KLICKA INTE PÅ LÄNKEN!
This is a phishing mail – DON’T FOLLOW THE LINK!

Idag, den 12 november 2020, migrerar vi hela e-postkontot för anställda och personal till Outlook 2020 Office Webmail. Som ett resultat måste alla aktiva medarbetare och personal granska och registrera sig för en brådskande uppdatering och migrering för att förbättra säkerheten och effektiviteten för aktuell skräppost.

Snälla ska alla anställda och personal Klicka här för att byta till Outlook Webmail 2020 för anställda och personal.

Observera att denna migrering till Outlook 2020 gäller alla e-postmeddelanden i den här tjänsten. Vi inaktiverar alla okontrollerade och inaktiva e-postkonton som inte har migrerats inom de närmaste 24 timmarna utan ytterligare meddelande.

Vänliga hälsningar,

Extern e-postadministratör

====================== End of Forwarded Mail ======================