Planerad uppdatering av Skype-telefonin fredag den 3/6

Fredag den 3/6 mellan kl. 07.30-08.30 kommer Skype-telefonin att påverkas av ett byte av certifikat. Under denna period kan det tillfälligt bli problem att logga in och du kan också tillfälligt kopplas från servern. Gör du ett nytt försök att logga in bör du loggas på vid nästa försök.

Senast kl. 08.30 kommer miljön att fungera normalt igen.

Vid frågor kontakta Servicedesk
www.umu.se/servicedesk

Onsdag den 25/5 mellan kl. 08.00-11.00 kommer e-postmiljön att påverkas av ett byte av certifikat. Under denna period kan det bli tillfälliga fördröjningar på utgående och inkommande epost utanför UMU (gäller även Office 365). Intern epost kommer att fungera som vanligt. Det kan också tillfälligt vara omöjligt att nå antispam.umu.se.

Senast kl. 11.00 kommer miljön att fungera normalt igen.

Vid frågor kontakta Servicedesk
www.umu.se/servicedesk