Uppdatering – Pågående driftstörning hos Tele2 (TDC) påverkar Skypemiljön

Senaste uppdateringen från Tele2 rörande driftstörningen.

(2018-09-07 13:01) Vi har fortfarande en driftstörning som påverkar vissa företagskunders telefonilösningar. Vi ser väldigt allvarligt på detta och felsökning pågår tillsammans med underleverantörer. Vi kommer att återkomma med information löpande.

(2018-09-07 13:57) Vi har fortfarande en driftstörning som påverkar vissa företagskunders telefonilösningar. Vid problem att sätta upp samtal, gör ett nytt försök och det kan då fungera. Vi ser väldigt allvarligt på detta och felsökning pågår tillsammans med underleverantörer. Vi kommer att återkomma med information löpande.

(2018-09-07 14:39) Vi har för närvarande en driftstörning som påverkar vissa företagskunder som använder IP-telefonitjänster. Arbetet går framåt och vi kan konstatera att vissa åtgärder sakta men säkert ger positiva resultat. Vi jobbar fortsatt intensivt tillsammans med underleverantören för att se till så alla ska återfå full funktionalitet. Vi kommer att återkomma med information löpande.