Pågående driftstörning hos TDC/Tele2 (Skypetelefoni & Mobiltelefoni)

Just nu verkar det fungera sporadiskt med samtal in och ut från UMU. Ibland möts man av ”numret är ej i bruk”. När det gäller mobiltelefonen verkar den ibland hoppa igång om man gör en omstart av telefonen annars hänger den kvar på ”endast nödsamtal”.

Senaste uppdatering från Tele2:
”Samtalsproblem – Just nu kan kunder uppleva problem med att ringa ut och ta emot samtal via tjänsterna mobil anknytning, business trunk och scale. Vi har en god dialog med våra underleverantörer och håller tillsammans på att testa en alternativ lösning som vi ser ger positiv effekt för vissa kunder. Det är ett pågående arbete som vi kontinuerligt följer upp, och vi hoppas på att fler kunder ska uppleva ökad funktionalitet inom kort. Detta har högsta prioritet och vi uppdaterar med ny information om tillgängligt 09:15.”