Pågående driftstörning hos TDC/Tele2 (Skypetelefoni & Mobiltelefoni)

TDC/Tele2 har fortfarande en driftstörning hos alla sina telefonikunder. Det innebär att det inte går att ringa ut eller in från UMU. Interna samtal fungerar dock. Enstaka samtal ut och in kan dock gå igenom. Vi har även noterat problem med mobiltelefonin som kommer och går. En omstart av mobilen kan få den att hoppa igång tillfälligt.

Senaste nytt från Tele2:
”Samtalsproblem – Just nu kan våra kunder uppleva samtalsproblem med mobila anknytningar, Business trunk, Carrier SIP och Scale, då en av våra underleverantörer har en större driftstörning. Även personer som försöker nå nummer tillhörande drabbade företagskunder kan ha svårigheter att komma fram. Denna störning har högsta prioritet, och tekniker felsöker och försöker lösa detta så snart som möjligt. Vi uppdaterar med ny information om det finns vid klockan 17:15.”

Vi återkommer senast imorgon kl. 08 med mer information.

Har du frågor? Kontakta Servicedesk
www.servicedesk.its.umu.se